Top doživetja

Majhna vasica Pedrovo se nahaja na robu Krasa, s prečudovitim razgledom nad Vipavsko dolino. 

E-kolesa

Majhna vasica Pedrovo se nahaja na robu Krasa, s prečudovitim razgledom nad Vipavsko dolino. V njej vas bodo prijazno sprejeli na Turistični kmetiji Toncevi, ki nudi avtentično namestitev v čudovitem ambientu.

Na kmetiji si lahko izposodite vrhunska električna kolesa, prav tako pa smo vam na voljo z ostalo RockVelo kolesarsko ponudbo vodenj, organizacije izletov za zaključene skupine in teambuildinge.

  • Kolesarjenje za skupine, teambuilding programi
  • Asistenca kolesarjem na terenu
VEČ O NAŠI PONUDBI
image

Od pašnikov do ognjišča

Obiskali boste Pedrovo, starodavno vasico na severnem robu Kraške planote z razgledi na celotno Vipavsko dolino. Spoznali boste sirarsko kmetijo, se sprehodili do pisanih pašnikov in se družili z ovcami in kozami.

Občudovali in nabrali boste divja zelišča, na naravni tržnici biotske raznovrstnosti. Vrnili se boste v vasico, pobrali jajca v kokošnjaku in v sirarni okušali izdelke iz ovčjega in kozjega mleka. Z nabranimi zelišči, jajci in mlečnimi izdelki boste odšli na sosednjo turistično kmetijo, kjer boste spoznali, kako so kuhali pred stoletjem.

  • V ceno je vključeno: vodenje, degustacija izdelkov iz kozjega in ovčjega mleka, kosilo.
VEČ O NAŠIH PAŠNIKIH
image

Lov na tartufe

Tristique aliquet felis at himenaeos dapibus consectetuer sed quis tincidunt ex urna leo mi tempor consectetur sollicitudin etiam aptent ornare pharetra efficitur rutrum sociosqu si Tristique aliquet felis at himenaeos dapibus consectetuer sed quis tincidunt ex urna leo mi tempor consectetur sollicitudin etiam aptent ornare pharetra efficitur rutrum sociosqu si

  • V ceno je vključeno: vodenje...
VEČ O PONUDBI
image