E-kolesa

Vipavska dolina in Kras ponujata čudovite možnosti za kolesarjenje vseh vrst! Na kmetiji Toncevi si lahko izposodite vrhunska električna kolesa. Rezervacija koles in več o kolesarjenju.

Izleti

Nudimo organizirane vodene izlete v slovenskem, angleškem, italijanskem, nemškem, španskem, hrvaškem in srbskem jeziku.

Hrana

Nudimo zajtrk, kosilo, večerjo – strežemo predvsem lokalne jedi po starih primorskih receptih. Trudimo se, da pripravljamo in ponudimo predvsem domačo hrano, ki jo sami pridelamo ali kupimo od lokalnih pridelovalcev.

Sport and recreation

Od sprehajanja in kolesarjenja po označenih poteh, pa vse do kolesarjenja, namiznega tenisa, badmintona, preizkusite se lahko tudi v lokostrelstvu ali streljanju z zračnim orožjem. V bližnji okolici so na voljo padalstvo, konjeništvo, veslanje, kopanje v reki in morju, golf, tenis, smučanje (možnost izposoje smučarske opreme).

Lovni turizem

Kmetija se nahaja v samem središču lovišča Lovske družine Tabor Dornberk Branik. Lovi se srnjad, divji prašiči, divji zajci, fazani. V našem lovišču se lahko opazuje beloglave jastrebe, sokola, jazbeca, divje mačke, lisice, jelene in košute. Za lov je potreben predhoden dogovor. Lovni termin, cenik in ostalo dobite na Lovska zveza.

Ribolovni turizem

Reka Vipava je razdeljena na zgornji rečni tok kjer prevladujejo salmonidi, srednji rečni tok v katerem se domujejo tako salmonidi kot ciprinidi ter na spodnji rečni tok kjer najdemo predvsem ciprinide. Poleg reke Vipave je v bližini tudi Akumulacijsko jezero Vogršček kjer prevladujejo predvsem krap in ščuka.